Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vauhti Grip Powder +5°...-20°C, 20g

Hienon hienoa grafiittijauhetta sisältävä korkeafluoripulveri pitovoiteiden pinnoittamiseen. Soveltuu käytettäväksi kaikilla kelialueilla. Oikein käytettynä se parantaa pitovoitelun luisto-ominaisuutta eikä heikennä voitelun pito-ominaisuutta, joissain tapauksissa se jopa parantaa sitä. Pitopulverin käyttö ei heikennä pitovoiteiden kulutuskestävyyttä. Selkeimmin pitopulverin edut tulevat esille sprinttihiihdossa, jossa se vähentää tehokkaasti pitovoitelun jarruttamista tasatyönnössä, silloin kun sukset tekevät voimakasta ylös alas liikettä. Pitopulverilla voi säätää ylipitävää pitovoitelua liukkaammaksi tai vähentää tai jopa poistaa liisterivoitelun tökkimistä.

Käyttö:

Sirota pitopulveria ohut tasainen kerros valmiin pitovoitelun päälle joko voitelun molempiin päihin tai koko pitovoitelun alueelle. Kiinnitä jauhe voiteen ollessa huoneenlämpöinen vain kevyesti synteettisellä korkilla pyyhkäisten. Pinnoita liisterivoitelu vasta kun olet jäähdyttänyt voiteet ulkona, sirota pulveri ja kiinnitä se kevyesti kämmenen tai korkin vedoilla. Silloin kun purkkivoitelu on kylmä, käytä hierrettäessä hiukan voimaa varmistaaksesi pulverin kiinnittymisen. Pitopulverin voi lisätä mainiosti myös koehiihdetyn purkki- tai liisterivoitelun päälle. Puhdista ja kuivaa pitoalue ja kiinnitä pulveri haluamallesi alueelle edellisten ohjeiden mukaisesti.

Temperature: +5°...-20°C
Packaging: 0.020 kg
Unit: pcs
Ei varastossa
SKU
GFP7
Special Price 42,00 € Regular Price 60,00 €
VAUHTI

Ilmainen toimitus 200€

Toimitusaika
Viro - 0-3 työpäivää
Suomi, Ruotsi, Latvia, Liettua - 2–4 työpäivää
Lepo Eurooppa - 4-7 työpäivää
Sveitsi, Norja - 7-10 työpäivää
USA, Kanada - 10-15 työpäivää
Lue lisää toimituksesta ...

30 päivän palautusoikeus
Lue lisää...

Käyttö:

Sirota Pitopulveria ohut tasainen kerros valmiin pitovoitelun päälle joko voitelun molempiin päihin tai koko pitovoitelun alueelle. Kiinnitä jauhe voiteen ollessa huoneen lämpöinen vain kevyesti synteettisellä korkilla pyyhkäisten. Pinnoita liisterivoitelu vasta kun olet jäähdyttänyt voiteet ulkona, sirota pulveri ja kiinnitä se kevyesti kämmenen tai korkin vedoilla. Silloin kun purkkivoitelu on kylmä käytä hiertäessä hiukan voimaa varmistaaksesi pulverin kiinnittyminen.

Pitopulverin voi lisätä mainiosti myös koehiihdetyn purkki- tai liisterivoitelun päälle. Puhdista ja kuivaa pitoalue ja kiinnitä pulveri haluamallesi alueelle edellisten ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja
Temperature+5°...-20°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vauhti Grip Powder +5°...-20°C, 20g
Arviosi