Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vaihdot ja palautukset

30 päivän ajan laskien tilauksesi toimittamisesta on sinulla oikeus vaihtaa tavara tai saada korvaus tavaroista, jotka olet palauttanut moitteettomassa kunnossa alkuperäiskuitin kanssa. Palautettavaksi hyväksytään vain tavarat, joiden nimikelaput ja alkuperäispakkaukset ovat täysin ehjät.

Sinä vastaat palautettavien tavaroiden lähettämisestä takaisin SKIWAX-myymälään. Kuljetuksessa kadonneita tavaroita ei korvata.

Asiakas maksaa palautustavaran kuljetuskustannukset. Palautetut tavarat korvataan kahden viikon kuluttua palautuksesta alkuperäisellä maksutavalla. Huomaa, että ylimääräisiä tullimaksuja tai veroja ei korvata. Eikä myöskään kuljetuskustannuksia. EU-maissa sisältyy arvonlisävero korvattavaan summaan. Tavaroiden vaihtaminen riippuu varastotilanteesta / tavaroiden saatavuudesta.

Virheelliset tavarat vaihdetaan samanlaiseen ja – kokoiseen tuotteeseen riippuen saatavuustilanteesta. Vialliset palautetut tavarat voidaan korvata palautuksen jälkeisten 30 päivän aikana.

Tee palautus näin:

1. Pyydä lähetysohjeet kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Liitä viestiisi tilausnumerosi.
2. Pakkaa tavara(t) huolellisesti alkuperäispakkauksiinsa (mukana asiakirjat, käyttöohjeet, takuutiedot, rekisteritiedot yms.)
3. Lähetä paketti postitse seuraten saamiasi lähetysohjeita.
4. Saatuamme palautuksesi maksamme korvauksen 30 päivän kuluessa. Ylimääräisiä tullimaksuja tai veroja ei korvata.