Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Vauhti GF389 Fluoro Grip wax K15 -1°...-5°C, 45g

GF389 K15 -1...-7 °C

Uuden ja hienorakeisen lumen leutoihin pakkaskeleihin kehitetty voide. Tällä pitovoiteella voitat vaikeat uuden lumen "violetin" kelialueen kelit. K15-pitovoiteen pito-ominaisuus alkaa terävänä jo noin -0,5…-1 °C ja sen luisto-ominaisuus on uuden raaka-ainekoostumuksensa ansiosta huomattavasti aikaisempia violetteja pitovoiteita parempi. Parantuneen luisto-ominaisuuden huomaat selkeimmin -2 °C ja sitä kylmemmissä olosuhteissa. Voit käyttää K15:tä uudella lumella -5 °C ja vanhalla lumella yli -10 °C saakka voiteen luisto-ominaisuuden kärsimättä.

Ei jäätymisriskiä millään lumilaadulla. Parhaimmillaan olosuhteissa, joissa ladun matalimmilla osilla on nollakeli ja korkeimmilla alueilla selkeästi pakkasta.

Huom! K15 on siis parhaimmillaan uusilla tai hienorakeisilla lumilla. Karkealle lumelle ja kovalle latu-uralle (-3 °C ja sitä kylmemmissä olosuhteissa) suosittelemme käytettäväksi näihin olosuhteisiin kehitettyä K18:aa.

Temperature: -1°...-5°C
Packaging: 0.045 kg
Unit: pcs
Ei varastossa
SKU
GF389
Special Price 10,20 € Regular Price 17,00 €
VAUHTI

Ilmainen toimitus 200€

Toimitusaika
Viro - 0-3 työpäivää
Suomi, Ruotsi, Latvia, Liettua - 2–4 työpäivää
Lepo Eurooppa - 4-7 työpäivää
Sveitsi, Norja - 7-10 työpäivää
USA, Kanada - 10-15 työpäivää
Lue lisää toimituksesta ...

30 päivän palautusoikeus
Lue lisää...

K-Line -fluoripitovoidesarjan ytimen muodostaa uusi lämpötiloihin entistä tarkemmin reagoiva raaka-aineseos. Tämän ansiosta nollakelien voiteen jäätymisriski on merkittävästi aikaisempia pitovoiteita pienempi. K-Line -sarjan pitovoiteiden käyttöalue on laaja. Kelialueet on merkitty sekä uudelle että vanhalle lumelle erikseen.

Kolmen pehmeimmän K-sarjan voiteen pito-ominaisuus linkittyy seuraavasti: kun K15:n pito lähestyttäessä nollaa muuttuu epävarmaksi, K12 pitää vastaavassa olosuhteessa täydellisesti, samoin kun K12:n pito muuttuu epävarmaksi, alkaa K9:n pito olla parhaimmillaan. Hyvä valinta myös kuntohiihtäjille voiteiden erittäin hyvien pito-ominaisuuksien ja laajojen kelialueiden vuoksi.

Lisätietoja
Temperature-1°...-5°C
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vauhti GF389 Fluoro Grip wax K15 -1°...-5°C, 45g
Arviosi