Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Start Grip Tape +5...-20°C, 5m

Testattu Start Pitoteippi nopea ja helppo asentaa. Se soveltuuniin kilpahiihtäjän harjoitteluun kuin ulkoilijan satunnaisiinhiihtoretkiin. Parhaimmillaan se kestää toimivana koko kaudenhiihdot, jopa useita satoja kilometrejä, koska se toimii erittäinlaajalla kelialueella eikä voitelua tarvitse vaihtaa tai muuttaaolosuhteiden muuttuessa.

Temperature: +5...-20°C
Packaging: 0.075 kg
Unit: pcs
Ei varastossa
SKU
09221
Special Price 8,80 € Regular Price 11,00 €
START

Ilmainen toimitus 200€

Toimitusaika
Viro - 0-3 työpäivää
Suomi, Ruotsi, Latvia, Liettua - 2–4 työpäivää
Lepo Eurooppa - 4-7 työpäivää
Sveitsi, Norja - 7-10 työpäivää
USA, Kanada - 10-15 työpäivää
Lue lisää toimituksesta ...

30 päivän palautusoikeus
Lue lisää...

Ennen asennuksen aloittamista määritä suksiisi pitoalue mihin ja kuinka pitkälti pitoteippi asennetaan. Huomioi että pitoteippi tarvitsee lyhyemmän alueen kuin perinteisillä pitovoiteteilla voideltaessa. Katso kuva sivun ylälaidassa.

1. Puhdista pitoalue huolellisesti Start Cleaner puhdistusaineella tai Start - voiteenpoistoaineella. Varmistu, että aine on haihtunut ja pohja on kuivunut puhdistamisen jälkeen. Voit nopeuttaa ja varmistaa haihtumista käyttämällä lämpöilmapuhallinta tai hiustenkuivaajaa.

2. Karhenna puhdistettu pitoalue erittäin hyvin rasian sivulla olevalla hiomapaperilla. Karhenna ensin poikittain ja sen jälkeen suksen suuntaisesti. Pyyhi hiomapöly pois Start kuituliinalla.

3. Aseta pitoteipin pää karhennetun alueen alkuun ja paina kiinni. Vedä teippi pitoalueeseen pitämällä rasian ohjuria suksen sivua vasten, jolloin saat teipin suoraan.

4. Katkaise Start Grip Tape painamalla sormella ensin jarru kiinni ja kääntämällä rasia pystyyn. Vedä teippi poikki vinottain katkaisuterää vasten. Taita rasiaan jäävä teipin pää kaksinkerroin n. 1 cm matkalta seuraavaa asennusta varten.

5. Paina Start Grip Tape pohjaan tiukasti kiinni rasian sivulla, niin ettei pitoaineen ja pohjan väliin jää ilmakuplia. Paina erityisesti molemmat päät huolellisesti kiinni.

6. Poista paperi kertavedolla. Jos pitoaineessa on vaaleita laikkuja, aseta paperi takaisin pitoaineen päälle ja paina aine tiukemmin kiinni pohjaan. Näin saat mahdollisesti pitoaineen ja pohjan väliin jääneet ilmakuplat pois ja varmistat Tapen pohjassa pysyvyyden.

7. Pitovoitelu on valmis. Anna suksesi jäähtyä ulkolämpötilaan ennen hiihtämistä. Älä koske käsin pitoaineeseen äläkä purista suksia yhteen niin, että pitoteipit koskettavat toisiaan.

8. Poista tai lyhennä pitoteippi Start voiteenpoistosiklillä johon on suihkutettu Start Grip Tape Cleaneriä tai -voiteenpoistoainetta. Vedä pitoaine pois siklin terävällä sivulla. Levitä pitoalueella puhdistusainetta ja pyyhi puhtaaksi kuituliinalla.

PITOTEIPIN KÄYTÖSSÄ ILMITULLEIDEN ONGELMIEN RATKAISUJA:

Pitoteippi jäätyy tai siihen tarttuu uusi lumi kiinni.

1. Pitoteippiä on liian pitkälti tai se on väärässä kohdassa pitopesään nähden. Tarkista suksen jäykkyys ja sen asennuspaikka.

2. Uuden lumen tarttumisen pitoteippiin voi estää levittämällä kylmän teipin pintaan ohuen kerroksen pakkaskelin pitovoidetta, esim. Start Universal- tervapitovoidetta.

Pitoteippi ei tartu pohjaan tai kuluu nopeasti.

1. Asennus on tehty liian kylmään sukseen. Uusi asennus sisätiloissa n.+20C. Varmista, että sukset ja teippi ovat huoneenlämpöisiä.

2. Voiteenpoistoaine ei ole ehtinyt haihtua ennen asennusta tai olet käyttänyt muuta kuin Start voiteenpoistoainetta. Eräät voiteenpoistoaineet voivat jättää pohjan rasvaiseksi ja siksi pitoteippi ei tartu pohjaan kiinni.

3. Suksen pohja on likainen tai huonosti karhennettu. Uusi pohjan puhdistus ja karhennus. Varmista, että käytät vain Start Grip Cleaneriä tai Start voiteenpoistoainetta ja että pohja on kuivunut hyvin puhdistuksen jälkeen. Mikäli käytät muuta kuin rasiassa olevaa hiomapaperia niin varmista, että se on tarkoitettu muovia ja lasikuitua varten. Karheus 100 !

Pitoteippi irtoaa pitoalueen etuosassa.

1. Pitoteippiä on liian pitkälti. Poista pitoteippiä edestä 1-2cm Start XC-voiteenpoistosiklillä ja puhdista alue voiteenpoistoaineella. Anna voiteenpoistoaineen haihtua ja lisää luistovoidetta puhdistetulle alueelle.

2. Pitoteipin päätä ei ole painettu kunnolla pohjaan kiinni. Lämmitä pitoteippiä esim. kuumailmapuhaltimella ja paina teippi kiinni.

Suksi ei pidä.

1. Pitoteippiä on liian lyhyelti. Lisää pitoteippiä 1-2cm kerrallaan molempiin päihin kunnes suksi pitää. Muista puhdistaa ja karhentaa pohja hyvin ennen lisäystä.

2. Sukset ovat liian jäykät. Lisää toinen kerros pitoteippiä (10-15cm) keskelle pitoaluetta.

Suksi ei luista.

1. Pitoteippiä on liian pitkälti. Poista pitoteippiä etuosasta 1-2cm kerrallaan Start XC- voiteenpoistosiklillä ja puhdista alue Start-voiteenpoistoaineella. Anna voiteenpoistoaineen haihtua ja lisää luistovoidetta puhdistetulle alueelle.

2. Sukset ovat liian löysät. Lyhennä pitoteippiä reilusti. Start pitoteippi pitää jopa 20 cm pituudella.

Pitoteipissä on roskia.

1. Uuteen pitoteippipintaan tarttuu roskia mikäli suksia ei jäähdytetä käyttölämpötilaan ennen hiihtämistä. Poista roskat varovasti terävällä esineellä ja tasoita pinta korkilla. Roskat irtoavat myös hiihtämällä karkealla ja jäisellä lumella.

Pitoteippi on irronnut paikoittain.

1. Lisää irronneeseen kohtaan pätkä pitoteippiä ja paina se huolellisesti kiinni rasian sivulla. Tee korjaus sisätiloissa lämpimään sukseen.

Lisätietoja
Temperature+5...-20°C
Package Length5000
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Start Grip Tape +5...-20°C, 5m
Arviosi