Vauhti HFC9 Powder +10°...-4°C, 30g

Temperature: +10°...-4°C
Packaging: 0.030 kg
Unit: pcs
Ei varastossa
SKU
HFC9
Tarjoushinta 71,10 € Normaalihinta 79,00 €
VAUHTI

Ilmainen toimitus 200€

Toimitusaika
Viro - 0-3 työpäivää
Suomi, Ruotsi, Latvia, Liettua - 2–4 työpäivää
Lepo Eurooppa - 4-7 työpäivää
Sveitsi, Norja - 7-10 työpäivää
USA, Kanada - 10-15 työpäivää
Lue lisää toimituksesta ...

30 päivän palautusoikeus
Lue lisää...

Voitelutapa 1:

Käytä alusvoiteena lumilaatuun ja kosteuteen sopivaa HF- tai LF-vahaa. Harjaa pulverin alle tuleva voidekerros erittäin huolellisesti nylonharjalla. Varmista riittävä harjaus messinki- tai rosteriharjalla. Alusvahojen huolellinen harjaus korostuu erityisesti nolla- ja vesikeleillä. Kiillota pohjat vielä nylonharjalla ennen pulverointia.

Raudoita pulveri käyttäen noin 170–180 °C lämpötilaa. Jäähdytä sukset ja siklaa ylimääräinen pulveri pois kevyesti tylsähköllä siklillä. Aloita harjaaminen rosteriharjalla, muutama veto luiston suuntaan. Poista harjauspöly ja jatka harjaamista nylonharjalla. Viimeistele pinta aina kun keli on imevä joko rosteri-, messinki- tai pulveriharjalla. On ehdottoman tärkeää, että harjaat suksen pohjakuvion täysin auki kaikilla keleillä, mutta erityisen tärkeää se on vesikeleillä ja leudoilla pakkaskeleillä. Kaikki fluoripulverit ovat pehmeitä pinnoitteita ja jotta saisit niistä parhaan mahdollisen hyödyn varmista, ettei pulveria jää pohjiin liikaa, ohut fluorikalvo suksen hionnan pinnalla toimii parhaiten. Huomioi myös pulveria harjatessasi, että sukset ovat täysin jäähtyneet, jäähdytä niitä tarvittaessa ulkona. Jos pulveri on vielä haalean lämmintä, on mahdollista, että harja poistaa vain osan pulverista ja osa hiertyy harjan avulla takaisin pohjaan.

Voitelutapa 2:

Levitä fluoripulveri, raudoita ensimmäinen kerta kuten edellä, jäähdytä sukset, harjaa lyhyin edestakaisin vedoin niin, että harjauspöly jää suksien pinnalle. Raudoita harjauspöly uudelleen. Jos harjauspölyä jää pohjiin vain vähän, lisää fluoripulveria ohut kerros ennen toista raudoitusta. Toisella raudoituskerralla pulveri sulaa ensimäistä kertaa helpommin, joten käytä voiteluraudassa nopeampaa liikettä. Jäähdytä pohjat huolellisesti ja tee viimeistelyharjaukset kuten ensimmäisessä vaihtoehdossa. Raudoitus kahteen kertaan varmistaa sen, että fluoripulveria levittyy tasaisesti koko luistopinnan alueelle. Voitelusta tulee myös "huokoisempi" ja sen kosteuden sietokyky paranee. Molemmat voitelutavat ovat yleisesti käytössä.

Lisätietoja
Temperature+10°...-4°C
BrandVAUHTI
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Vauhti HFC9 Powder +10°...-4°C, 30g
Arviosi